En prisgunstig stålskorstein

DW VISION og DW VISION AIR er først og fremst utviklet for hjemmebruk og passer for alle ildsteder, peiser og kjeler. Skorsteinen er godkjent for oppvarming med praktisk talt alle typer brensel.

DW Vision er en stålskorstein med rent design - helt uten låsebånd. Stålskorsteinen kan leveres med en blank, matt eller lakkert overflate og egner seg til alt fra boliger til industribygg. Skorsteinen leveres med en rekke komponenter som muliggjør totale skreddersydde løsninger.

DW VISION AIR henter til luft gjennom skorsteinen og gir en perfekt forbrenning.

Skorsteinene leveres i Ø 130 – 150 – 200mm innvendig.

En stålskorstein for alle ildsteder

DW VISION 32.5 og DW VISION 50 er et prefabrikkert dobbeltveggs skorsteinsystem uten låsestropper i rustfritt stål med 32,5 mm eller 50 mm isolasjon. Kan monteres utvendig eller innvendig. Egnet for bolig eller industri og kan knyttes til peiser, kjeler etc. Skorsteinen kan benyttes til fyring med de fleste typer drivstoff som gass, fyringsolje, pellets, flis, tre, kull og torv.

Perfekt skorsteinsteknologi

DW VISION 32.5 og DW VISION 50 er skorsteinteknologi på sitt beste. Skorsteinene er laget av syrefast rustfritt stål og et lakkert ytre foringsrør i galvanisert stål. Skorsteinen er støttet av det ytre foringsrøret. Det indre røret kan ekspandere fritt. Dette betyr at hver del tar opp sin egen ekspansjon og at det ikke er behov for å ta hensyn til lengden på skorsteinen. Ytterkappen er vind- og vannavstøtende. Den lette konstruksjonen gjør at skorsteinen raskt når driftstemperatur, noe som bidrar til å minimere risikoen for kondens i skorsteinen. Langskjøtene er sveiset både innvendig og utvendig for å unngå lekkasje. Isolasjonen er designet for å forhindre varmebroer, noe som gir et jevnt trekk med optimal røykgasshastighet.

Kjøp en komplett skorsteinspakke eller sett sammen din egen skorstein

DW VISION er tilgjengelig i komplette skorsteinspakker som inkluderer: Koblingsstykke, isolasjon og dekkeomslag, isolerte og lakkede skorsteinsmoduler i svart, grå eller hvit, gulvisolering, 1 kvadrat full dekkplate og komplett firkantet skorsteinshette (høyde maksimalt 1 700 mm).

Store valgmuligheter

DW VISION 32.5 og DW VISION 50 fås i innvendige diametre 130, 150 og 200 mm og er kompatible med hverandre. Finnes i svart, grått eller hvitt. Andre RAL-farger kan bestilles. Det finnes en rekke tilbehør, som T-rør, rørbøyer, opphengsbeslag og takhetter. Passer både til innendørs og utendørs montering. Også godkjent for vinkling av installasjonen gjennom en sot- og inspeksjonsluke.

Bruksområder
 • Alle typer ildsteder
 • Innvendig skorstein
 • Utvendig skorstein
 • Fyringsanlegg
 • Bolig
 • Industri- og næringsbygg
 • Anbringere
 • Eksosavløp
 • Prosessavtrekk
 • Provisoriske anlegg
Egenskaper
 • Kompakte mål og lav vekt
 • Enkel og hurtig installasjon
 • Høy materialkvalitet - lang levetid
 • Fleksibel løsning med sikkert resultat
 • Minimal treghet, god trekk umiddelbart
 • Kan oppføres hvor som helst i bygget
 • Slank og elegant design, lite plasskrevende

Hvilken diameter skal jeg velge? Ø130, Ø150 ELLER Ø200 mm?

Vår bestselger: Ø130 mm

En skorstein med en diameter på Ø130 mm er slank og elegant. Den smelter inn i hjemmet ditt uten å ta mer plass enn nødvendig.

I tillegg er det en myte at bredere skorsteiner er bedre enn smalere. For en typisk villa er en skorstein med diameter Ø130 mm bare perfekt.

For oss i Skorsteinsfolket er valget enkelt. Skorsteiner med Ø130 mm i diameter har optimal ytelse og beste pris for huseiere. Derfor er det ikke rart at dette er skorsteiner vi selger mest av.

Skorsteiner Ø150 og Ø200 mm

Skorsteinsfolket selger også skorsteiner med skorsteinsdiametre Ø150 mm og Ø200 mm. Skorsteinpakken vår med skorsteinsdiameter Ø150 mm er et utmerket valg hvis du er ute etter en skorstein i standardstørrelse.

Velkommen til å kontakte oss for Ø200 mm.

Vi hjelper deg med Stålskorsteiner!

Jo mer spesifikt du vet om oppdraget, jo mer detaljert pris kan vi gi deg. Men vi kan også estimere et overslag slik at du vet ca hva arbeidet vil koste.

Legg igjen navn og nummer så kontakter vi deg.

Den lette konstruksjonen av stålskorsteinen gjør det raskt å nå riktig temperatur, forhindrer kondens og dermed syreangrep. Isolasjonen mellom inner- og ytre manel gir deg en jevn og god drag, noe som øker forbrenningen og gir en tryggere funksjon. Skorsteinsfolket tilbyr 25 års garanti på alle stålskorsteiner. Våre stålskorsteiner er selvsagt CE-merket og har Bygg-produktsertifikater.

Alle rettigheter forbeholdt Skorsteinsfolket AS © 2024. Laget av Propono.no Sikkerhetserklæring